Een wagen voor tuinman Sebastian

Campaign is closed You can't donate or start fundraising anymore

De Zeeburgerdijk wordt onderhanden genomen door buurtbewoner Sebastian. De enthousiaste Oostenaar met groene vingers maakt de straat graag een stukje kleurrijker door de beplanting in de openbare ruimte op te fleuren en bij te houden. Samen met het stadsdeel en Civic en een bijdrage van Fonds voor Oost steekt hij met de betrokken bewoners de handen uit de mouwen voor een mooier en groener Oost.

We bezochten Sebastian, die al het groen op de Zeeburgerdijk onder handen neemt. "Met een mooie, schone straat voel je je automatisch fijner in je eigen buurt", is zijn insteek. Zijn inzet wordt met open armen ontvangen door de medebewoners - zo knapte hij bijvoorbeeld ook de achtertuin van buurvrouw Jenny op.
 
Fonds voor Oost financierde wat materiaal, en met een schenking van de Vriendenloterij kan hij nu ook een vervoersmiddel aanschaffen om bijvoorbeeld plantenbakken of tuinafval mee weg te brengen.
 
Wil je Sebastian ook steunen? Doe dan hier een donatie!
 

Joep Bouma

joep@fondsvooroost.nl

View all
€ 2.000 20-06-2016 | 15:42 De Vriendenloterij vervult de hartenwens van Sebastian om zijn Amsterdam Oost een stukje mooier en groener te maken